top of page

DIEP werd geboren in een tijd waarin 'open air' nog eerder klonk als een nieuwe luchtvaartmaatschappij, in plaats van als een elektronisch muziekfestival in open lucht. Zelf je decor bouwen met paletten was toen nog even uniek als vandaag camera's afplakken in nachtclubs en overdag feesten op elektronische muziek was toen nog hetzelfde als bitcoin: je bakker sprak er nog niet over. Tijden veranderen en DIEP is intussen uitgegroeid tot een begrip in het Meetjesland en daarbuiten maar is nog steeds trouw aan zijn initieel DNA: authenticiteit en een ongedwongen sfeer van uitbundige gezelligheid, op een uit de hand gelopen tuinfeest. That is what you get.

 

Met een spitsvondige mix van internationale artiesten, de Belgische top en upcoming locals uit de elektronische scene,hebben we menig liefhebber jaar na jaar weten te bekoren.
RAFAEL CERATO, MISS MELERA, GUI BORATTO, PATRICE BAUMEL, EDU IMBERNON, SUPER FLU, NICO MORANO,
 MAXIM LANY, FINNEBASSEN, HECKMAN, TUBE & BERGER, EELKE KLEIJN, EMANUEL SATIE, MAREK HEMMANN, TIM ENGELHARDT, ANEK, JOHANNES BRECHT, STAVROZ, AXEL HAUBE, EMJIE, FORMAT:B, GOLDFOX, AMyn, DkA, BRÖDER, ...
Zij pasten allemaal netjes binnen onze melodic, progressive & minimal sound.
Elk jaar experimenteren we met nieuwe pistes en extra add-on's, dus zekerheid in combinatie met verrassing zal uw muzikaal deel zijn!

VRAGEN? CONTACTEER ONS!

info@diep-events.be
 

BEKIJK HIERONDER DE OFFICIËLE AFTERMOVIE VAN 2023

DIEP 2023 AFTERMOVIE
Video afspelen
bottom of page